[KARLOVAC] Kako prijaviti projekt na natječaje programa Kreativna Europa – Kultura?

Desk Kreativne Europe – Kultura pri Ministarstvu kulture i medija organizira online radionicu u suradnji s EUROPE DIRECT Karlovac (Javna ustanova Regionalna razvojna agencija Karlovačke županije – JURRA) na temu: Kako prijaviti projekt na natječaje programa Kreativna Europa – Kultura? koja će se održati u utorak 8. veljače 2022. s početkom u 10:00h preko Zoom platforme.

Radionica je namijenjena svim zainteresiranim udrugama, institucijama i organizacijama koje su aktivne u kulturnim i kreativnim sektorima te su otvorene za europske suradnje.

Online radionica u trajanju od 2h pružit će kratak uvod u program EU Kreativna Europa – potprogram Kultura s naglaskom na natječaj za Europske projekte suradnje  čije otvaranje se očekuje 1. veljače 2022. godine. Nakon kratkog uvoda slijedi prezentacija  FTOP-a – Funding and tender opportunities portal  – centralnog portala EU za prijavu i financiranje projekata u okviru programa EU što će obuhvatiti provjeru i kreiranje PIC broja, a zatim će se pružiti uvid u prijavnicu, kriterije ocjenjivanja sa savjetima  i napomenama za ispunjavanje.

Sudjelovanje je moguće isključivo uz PRIJAVU, te će svakom sudioniku po prijavi biti poslan link za sudjelovanje.


PROGRAM

10:00 – 10:30 UVOD – program Kreativna Europa

10:30 – 10:40 Primjeri prakse

10:40 – 11:20 FTOP-a – Funding and tender opportunities portal 

11:55  Q&Q